Vallavägen 75, 3tr (ej hiss)

Centrala Handen, Haninge Se på karta

1 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1966
Förening
BRF Soluret
Om föreningen
Avgift
6 321 kr/mån
Driftkostnad
6 140 kr/år
Pris/m²
19 944 kr/m²

Trevligt läge med fina innergårdar på både fram- och baksidan. På baksidan finns stor gräsmatta, lekplats och liten fotbollsplan. På entrésidan finns lekplats med parkbänkar och 2 tvättstugor. Till lägenheten finns även ett källarförråd.

Fräsch lägenhet som nyligen målats om (tak, väggar och innerdörrar) samt genomgående nya laminatgolv.
Det finns både badrum med plats för tvättmaskin och ett separat duschrum, båda med wc. Både badrum och duschrum kommer helrenoveras av föreningen i samband med kommande stambyte där köparen har möjlighet att påverka färgval på kakel, klinker o.s.v.

- Fina innergårdar på både fram- och baksidan
- Hela lägenheten är nymålad (ingen har bott i lgh efter ommålning)
- Nya golv i hela lgh
- Nymålade innerdörrar
- Både badrum och duschrum (kommer snart helrenoveras)
- Stor inglasad balkong med fin utsikt.
- Snabbt tillträde möjligt

Bra planlösning där lägenheten kan disponeras som en 3:a eller en 4:a. Det finns idag två stora sovrum där det ena sovrummet enkelt kan delas till två sovrum. Det andra stora sovrummet har hel garderobsvägg med 4 garderober och gott om plats för förvaring. Det finns även garderober i hallen.
Stort ljust och rymligt lantkök med trevlig matplats vid fönster med fin utsikt. Det finns plats för ett stort matbord för ett större sällskap. det finns också bra arbetsytor på en rejäl diskbänk och arbetsbänkar.

Lägenheten säljs som en upplåtelse av föreningen och det är möjligt med ett snabbt tillträde för den köpare som så önskar.
Avgiften kommer med anledning av stambytet höjas med 5% 2022 och 5% 2023.

Läget är mycket bra med både närhet till Haninge Centrum med stort utbud av butiker och shopping. Även nära flertalet bussar och pendeltåget. Trots detta centrala läge så är det inte långt till vacker natur och t.ex. elljusspår för den som gillar motion. I Rudans friluftsområde finns också promenadstråk, badplats och ängar att ha picknick på samt möjlighet till aktiviteter så som frisbeegolf och på vintern längdskidor och skridskor på Rudansjön.

Läs mer hos mäklaren
Eget Hem