Fågelsångsgatan 20

Centrala Helsingborg, Helsingborgs kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1884
Förening
BRF Fågelsången 20
Om föreningen
Avgift
3 751 kr/mån
Pris/m²
45 968 kr/m²

Ena stunden befinner man sig i hjärtat av stadens puls. Andra stunden när porten stängts är den som bortblåst. Väl inne i lägenheten, välkomnar en hall som gör en positivt överraskad. Ljusa väggar och mörkt tak med fina stuckaturer och takrosett, breda listverk och snyggt golv. Tittar man lite till höger skymtar man det riktigt snygga köket.

Ett smakfullt och mycket trivsamt kök med släta köksluckor i vitt i form av över- och underskåp. Köket går i vinkel och har goda arbetsytor. Bänkskiva i snygg marmor. Den maskinella utrustningen består av en inbyggd diskmaskin, en induktionshäll med en översittande fläkt. Snygg blandare i mässing som matchar knopparna i köket. På ena sidan av köket finns en integrerad kyl/frys samt ugn och micro i högskåp. I ena hörnet finns en trivsam matplats intill ett härligt fönster.

I fil med köket ligger vardagsrummet. Ett rum som upplevs otroligt ljust tack vare de stora, vackra fönsterna. I detta rum kan man med enkelhet möblera stor soffgrupp med tillhörande möblemang.

Lägenhetens sovrum återfinns från hallen. Här finns gott om plats för en stor, härlig säng. I sovrummet har man en fin utsikt över innergården och det är knäpptyst.

Vägg i vägg med sovrummet ligger bostadens andra sovrum. Här har dagens ägare valt att inreda rummet till ett lyxigt dressing room. Men för den som är i behov av ett kontor, gästrum eller barnrum, så finns det gott om plats för detta.

Från hallen nås både ett snyggt och helkaklat wc samt ett duschrum med tvättmaskin. De ligger i vardera del av hallen. De stilrena materialvalen återspeglas i den snygga duschväggen, handfatet i kommod och i valet av toner på väggar och golv.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Eema Jakus Strand

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Eema Jakus Strand, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
070-4064828