Guldpokalsgatan 8B

Centrala Hisingen, Göteborg Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
HSB BRF Guldpokalen i Göteborg
Om föreningen
Avgift
4 450 kr/mån
Driftkostnad
4 680 kr/år
Pris/m²
46 434 kr/m²
Antal besök
1 560
Dagar på Hemnet
23

Välkommen till denna välplanerade trerumslägenhet i gavel med ett härligt ljusinsläpp och helt fri från insyn. Bostaden är i väldigt gott skick och totalrenoverades 2016. Allt gjordes om från grunden som tex är all el nydragen med ny elcentral, nya element med termostater.
Nätverkskontakter är infrästa i väggar i samtliga rum. Lägenheten ligger högst upp i huset med en stor hörnbalkong i soligt söder och västerläge med grönskan precis utanför. Lägenheten är genomgående ljus, och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är stilrent och modernt kök. med en praktiskt köksö som snyggt delar av kök och vardagsrum. Extra stort badrum som ger gott om yta med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring finns i form av en klädkammare. Dessutom finns både vinds- och källarförråd. Här bor man till en låg boendekostnad i omtryckta HSB-förening med nära till kommunikationer och service.

Wieselgrensplatsen binder samman centrala Hisingen och är för många Hisingens självklara mittpunkt, den naturliga mötesplatsen. Här ligger stadsdelarna Brämaregården och Rambergsstaden och här ligger Bravida Arena, BK Häckens hemmaplan som tidigare hette Rambergsvallen. Centrumanläggningen Wieselgrensplatsen anlades 1959 och erbjuder idag sina besökare ett brett utbud av dagligvaror och service. Här finner du dessutom hälsovård, sjukvård, tandläkare och apotek. Här har du närheten till allt du kan tänkas behöva med matbutiker, gym skolor och naturområden. Du bor omgiven av allt du behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på ett fåtal minuter.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hisingen

Kontakta mäklaren

Christopher Sjödahl

Bjurfors Hisingen
Mäklare Christopher  Sjödahl, Bjurfors Hisingen
0766101348

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 24
    jan
    Sön 24 jan kl. 15:30–16:00
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.