Kommande

Ångbåtsgatan 2

Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 15, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Soltornet i Norrtälje Hamn
Om föreningen
Avgift
4 280 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
51 548 kr/m²
Kommande

I efterfrågade Soltornet finns nu en fantastisk 3:a med stor balkong som sträcker sig runt hela lägenheten och erbjuder strålande eftermiddags-/kvällssol!

Detta magnifika bygge, som arkitektfirman Brunnberg & Forshed ritat, stod klart år 2019, byggherren Index Residence var det som fick förtroendet att bygga Soltornet, och som man gjorde det! Lägenheterna andas kvalité med stor stilsäkerhet och ett sinne för detaljer. Köket erbjuder en öppen planlösning mot vardagsrummet med en stor köksö som delar av köket och vardagsrummet. Ett mycket umgängesvänligt rum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde i lägenheten. Köksön blir en naturlig sällskapsyta för vänner och familj. Från vardagsrummet och ett av sovrummen finns utgång till balkongen, vars storlek är något utöver det vanliga. Upplev en magisk atmosfär när du slår dig ner på balkongen med en svalkande dryck i sommarvärmen och hör levande musik från någon av de fyra (!) restauranger som ligger inom 100 meter från huset. Balkongen har plats för flera sittgrupper, loungemöbel, cafébord, elgrill, växter m.m. Detta är en lägenhet utöver det vanliga och är ett boende för dig som ställer höga krav på ditt boende.

Utöver lägenhetens många fördelar så är detta inte bara ett boende. Här erbjuds en Conciergeservice till alla medlemmar i föreningen, via en app kan du hyra bil, båt eller cykel. Som boende har du även tillgång till konferensrum och lounge. Längst ned i huset finns en mycket uppskattad restaurang, Salt & Sea, med fisk- och skaldjurskoncept. Ta hissen ned till restaurangen för att ordna en god matbit eller dryck. Det finns en risk att du trivs alldeles för bra i denna lägenhet och då kan även maten serveras dit via conciergeservicen. Närmare hotellkänsla går inte att komma. Mycket kan sägas om detta boende och livsstilskonceptet, Touch By Index Residence. Det bästa är dock att uppleva lägenheten på plats.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Linus Thor

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Linus Thor, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.