Trädgårdsgatan 3B

Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun Se på karta

4 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
105 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2015-2017
Förening
BRF Strömstaren
Om föreningen
Avgift
6 160 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
44 762 kr/m²

Välkommen till Trädgårdsgatan och denna exklusiva lägenhet högst upp i huset med stora ytor, perfekt för socialt umgänge. Lägenheten är genomgående och på var sin sida av huskroppen finns en terrass och en balkong. Balkongerna ligger i rakt öst och väst-läge och du har från båda en härlig utsikt över takåsarna runtomkring. Lägenheten är påkostad och i samband med dess produktion gjordes här flera tillval, val som sätter en guldkant på tillvaron. Du hittar här braskamin, vinkyl, ett maskinellt välutrustat och kvalitativt kök som är helt perfekt för dig som gillar att laga mat samtidigt som du har möjlighet att socialisera med dina gäster. Köket har förutom sin maskinella utrustning, stil och finess. Många skåp för förvaring samt stora ytor med plats för matlagning och bakning. Lägenhetens planlösning gjordes om och är du i behov av ett extra sovrum går det utmärkt att göra.
Lägenheten har idag två sovrum, var av det ena, det största ligger helt för sig själv. Här har du en stor klädkammare samt ett duschrum med wc i direkt anslutning. Från det här sovrummet har du dessutom egen utgång till balkongen med perfekt morgon och förmiddagssol! Det andra sovrummet är något mindre och ligger i anslutning till hallen. Intill hallen finns duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsmöjligheter. Det stora härliga vardagsrummet som delvis är öppet in mot köket är lägenhetens mittpunkt och från det här utrymmet kommer man ut till både terrassen och balkongen. En fantastisk yta, det är här ni kan samla alla nära och kära utan att trängas.
Hiss finns i huset!
Lägenheten ligger på ett optimalt läge endast fem minuters promenad från huset finns Norrtälje busstation, härifrån tar du dig lätt vidare till bland annat Stockholm med buss 676 som går med korta mellanrum. Du har även ett bra serviceutbud runt omkring dig och på gångavstånd.
Norrtälje stad erbjuder en härlig miljö, där gammalt möter nytt. Staden erbjuder en levande stadskärna med både restauranger, butiker och ett rikt kulturliv. Fördelen med att bo så här centralt är att du har just nära till allt. Varför inte börja helgmorgonen med en stadspromenad längs vår vackra å och stanna till på en affär och köpa nybakta frallor till frukosten.
Det här är ett bekvämt boende där det är enkelt att leva.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Maria Strömbäck

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Maria Strömbäck, Mäklarhuset Norrtälje
0709718189
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas