Vänortsstråket 63A

Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87,3 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Tribunen 1 & 2
Om föreningen
Avgift
3 974 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
28 064 kr/m²
Antal besök
1 691
Dagar på Hemnet
17

Välkomna till denna rymliga trerummare. Lägenheten är väldigt ljus på grund av ljusinsläppet från fönsterna som finns på båda sidorna av lägenheten. I lägenheten så har man gjort om hallen så att den ser trevligare ut och är väldigt unik. Jättefint kök som är renoverat och passar perfekt för dig som ska bjuda över dina nära och kära. Badrummet är även nyrenoverat och påkostat. I vardagsrummet får du plats med en större soffgrupp, soffbord, tv och andra möbler om så önskas, detta rummet är väldigt trevligt och om du ska bjuda in några vänner så finns det massor av plats för det!

Här bor man 300 meter till Sollentuna station som tar dig till Odenplan på 13 minuter eller till Arlanda på 22 minuter. Vid Sollentuna station har du Sollentuna Centrum som erbjuder allt från shopping, mat och nöje. Från lägenheten har du mycket natur som finns i närheten, Edsviken som tar 15 minuter att promenera till eller så finner du Järvafältets naturreservat med omgivningar där naturen är omväxlande. Här finns både djupa barrskogar och blomsterrika beteshagar. Vassomgärdade fågelsjöar kontrasterar mot skogssjöar med klippstränder och ropande storlommar. Skogarna är utmärkta svampmarker och genom hela området löper ett nät av stigar och bilfria småvägar som gör det lätt att ta sig fram. Vill du besöka flera delar av området är cykel oslagbart.

Stabil förening med välskötta grönområden mellan husen. Här finns även lekplatser för barnen. Billiga parkeringsplatser utomhus samt i garage under husen, här finns även stora förråd. Perfekt för dig som vill ha barnvagn eller vinterdäcken förvarade där. Garaget håller på att fräschas upp samt att det precis har satts upp kameraövervakning.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020