Eliegatan 16

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Ja
Våning
4, hiss finns
Förening
BRF Källsprånget 4
Om föreningen
Avgift
3 132 kr/mån
Pris/m²
50 584 kr/m²
Antal besök
1 519
Dagar på Hemnet
7

- Högst upp!
- Fönster i tre väderstreck!
- Nytt och stambytt badrum från 2021!
- Balkong i sydväst!

Denna optimala trerummare är belägen högst upp i huset och nås enkelt via hiss. Bostaden badar i ljus tack vare det fria hörnläget och de stora fönsterpartierna i hela tre väderstreck som ger solen fritt spelrum. Köket är mycket arbetsvänligt med vita luckor och full maskinell utrustning som kyl/fry, ugn, spis och diskmaskin. Vid fönstret med fri utsikt över grönska finns en naturlig plats för matgrupp. Här ges möjligheter för er som vill renovera att skapa ert alldeles egna drömkök. Gott om plats för familj och vänner att umgås erbjuds i det stora vardagsrummet. Här nås även den mysiga balkongen i sydvästläge med sol från lunch till kväll. De båda sovrummen är rymliga med gott om plats för bred säng och garderober. Sist men inte minst erbjuds ett toppmodernt och nyrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin!

Till lägenheten hör ett separat källarförråd.

Här bor du i en stabil förening med mycket god ekonomi. Bostadsrättsföreningen har flera hyreslägenheter som säljs av löpande samt hyr ut lokaler vilket genererar intäkter till föreningen. Föreningen har även en grönskande innergård och en stor fin tvättstuga som renoveras i dagsläget. Hiss finns i huset!

Sundbyberg är en levande stad, få är de som inte blir förälskade i dess gemytliga miljö där man har nära till såväl vatten, grönområden, restauranger och shopping. För den som vill ta sig in till Stockholms city tar det bara 8 minuter med T-banan (Duvbo) som ligger med 2 minuters promenadavstånd från lägenheten. Vill man åt pendeltåg, fler bussar samt tvärbanan nås dessa nere vid Sundbybergs centrum. Nere på gatan avlöser barnvagnsrullare och hundrastare varandra på väg ner mot Lötsjön och Råsasjön. Här finns vackra promenadstråk längst sjöarna samt caféet Gröna stugan. För barnen finns en mycket populär och nyanlagd lekpark vid Lötsjöns utegym. Även Tuvanparken nås på några minuters promenadavstånd. Förutom gott om förskolor, lekplatser och grönområdet kryllar Sundbyberg av bra restauranger, butiker och cafeér. Vill man fylla på matförrådet hemma finns en Ica butik på kort promenad vid Duvbos tunnelbana.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.