Landsvägen 71, 11tr

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

8 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Byggår
2014
Förening
Riksbyggen BRF Landmärket
Om föreningen
Avgift
3 894 kr/mån
Pris/m²
96 534 kr/m²

Sundbybergs absoluta toppläge! Det unika Landmärket med takterrass och ett stenkast ifrån Bällstaåns glimmande vatten erbjuds nu denna trea på utöver det vanliga!
Huset stod inflyttningsklart 2014 och består av hela 16 våningar. Lägenheten präglas utav ett toppmodernt kök med exklusiv maskinell utrustning och ett underbart badrum med riktig SPA-känsla! Den inglasade balkongen är något helt unikt med plats för både grill, utemöbler och soffgrupp. Här kan man njuta av solen hela dagen till sen kväll. Fönster i två väderstreck bidrar dessutom till ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten erbjuder en hel del praktiska lösningar samt en separat fin tvättstuga i anslutning till entrén. De sociala ytorna med vardagsrum, kök och utgång till balkong ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta för familj och vänner att umgås!

Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar. Gångavstånd har man till Bromma Blocks ett av Sveriges modernaste köpcentrum eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Bara någon minut bort har man nya Signalfabriken med butiker, gym och restauranger.

Sundbyberg är en stad i staden med allt inom räckhåll!

Här vill man bo, Missa inte chansen!

Läs mer hos mäklaren
Notar