Vegagatan 25

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Ja
Byggår
1970
Förening
BRF Stataren 12 i Sundbyberg
Om föreningen
Avgift
4 098 kr/mån
Pris/m²
57 414 kr/m²
Antal besök
3 654
Dagar på Hemnet
10

Här bor ni i en rymlig trerummare med fönster i två väderstreck som ger hela bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Våningen erbjuder två väl tilltagna sovrum, ett generöst vardagsrum och med en stor balkong i härligt solläge. Här har ni också ett ljust och fräscht kök med utrymme för matplats samt ett nytt stambytt badrum med tvättmaskin. Föreningen är stabil med garage och hiss. Värme, vatten, el och kabel-tv ingår i avgiften!

Här bor du med bra läge med ett tjugotal restauranger inom några minuters promenad. I Sundbybergs centrum finns ett rikt utbud av matbutiker, shopping, restauranger, caféer och service längs Sturegatan samt i Signalfabrikens köpkvarter. För den som vill ta shoppingen till en högre nivå nås Bromma Blocks och Mall of Scandinavia lätt från Sundbyberg

Kommunikationer: Med pendeltåg, tunnelbana, buss och tvärbana tar du dig enkelt från Sundbyberg och vidare in mot Stockholms city eller närliggande orter som Bromma och Solna. Till stan tar det endast 8 minuter med pendeltåget!

Matvarubutiker: Runt hörnet finns såväl smålivs som ICA Nära. I Sundbyberg finns ICA Supermarket, Hemköp, Willys och Coop. Även ICA Maxi hittar du i Solna Business Park.

Motion & Hälsa: Här finner du ett sannerligen rikt utbud av olika gymkedjor: SATS, Worldclass, Fitness24seven, Curves m.fl. För den som vill njuta av naturen så ligger Marabouparken med sin lummiga park ett stenkast bort. Även utomhusgym finns vid de mycket populära motionsslingorna runt Råsta- och Lötsjön samt Ursviks motionsområde. Längs Bällstaån finns även ett promenadstråk som tar dig längs med vattnet förbi Huvudsta ridhus, Karlbergs slott och vidare in till stan.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Michelle Colegate

Notar
Mäklare Michelle Colegate, Notar
0708-99 79 01
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.