Drottninggatan 2C

Centrala Varberg, Varbergs kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1929
Förening
HSB BRF Turebo i Varberg
Om föreningen
Avgift
5 230 kr/mån
Driftkostnad
3 840 kr/år
Pris/m²
34 810 kr/m²

Nu kommer en chans att slå till på en lägenhet om 79 kvadratmeter fördelade över tre rum och kök, beläget en trappa upp i hjärtat av Varberg!
Här bor ni i ett hem som ger er väl tilltagna ytor i så väl sovrum som de sociala delarna som kök och vardagsrum. Dessutom är badrummet nyrenoverat på ett smakfullt vis sedan ett par år tillbaka. Vidare finner ni en genomgående välplanerad och tillika välskött lägenhet med gott ljusinsläpp till samtliga rum, utan att för den sakens skull ge er insyn. Kort och gott bor ni här privat, trots det centrala läget. I föreningens regi finner ni sedan flertalet uteplatser och grönytor, perfekt för er som önskar flytta ut middagen med släkt och vänner under sommarhalvåret.

Det centrala läget ger närhet till allt vad Varberg har att erbjuda. På gångavstånd har ni så väl matbutik, gym, apotek och annan närservice. Här kan ni helt enkelt låta bilen stå och ta er till fots. För er som pendlar till och från jobb eller studier tar ni er med raska steg till Varbergs station för vidare transport mot Göteborg eller längre söderut, alternativt vidare i kommunen. Här bor ni bekvämt och tryggt!

Låter detta som ett hem för dig? Kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information och visningsbokning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kungsbacka

Kontakta mäklaren

Gustav Westergren

HusmanHagberg Kungsbacka
0761-99 39 53