Oskarsgatan 5C

Centrala Ystad, Ystads kommun Se på karta

1 250 000 kr

1 350 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Förening
HSB BRF Boken i Ystad
Om föreningen
Avgift
6 418 kr/mån
Driftkostnad
6 852 kr/år
Pris/m²
17 361 kr/m²

Välkommen till denna trerummare på centralt och bra läge i Ystad. Här har ni allt man kan tänka sig runt knuten och på bara kort promenad- eller cykelavstånd har ni centrum med utbud av butiker och restauranger, Sandskogen med motionsslingor och rogivande miljö, stranden med strandpromenaden som lockar alla årstider och mycket, mycket mer.
Huset har hiss och parkering finns precis utanför dörren. Här har man för övrigt trevliga uteplatser där man kan samlas för en kopp kaffe eller god grillkväll sommartid.
Lägenheten är ljus och trevlig tack vare sitt läge och bra takhöjd ger rymd och luftig atmosfär.
I samband med föreningens stambyte 2015 blev badrummet renoverat och föreningen håller fastigheten fräsch både interiört och exteriört.
Vi kommer in i en hall av bra storlek med gott om plats för förvaring och platsbyggda garderober. Köket rakt fram är trevligt med matplats vid fönstret och här finns möjlighet att bevara den äldre stilen. Allrummet har härligt ljusinsläpp och härifrån . Den inglasade balkongen är rymlig och förlänger den ljusa varma årstiden. De två sovrummen vetter mot innergården.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen

Kontakta mäklaren

Anneli Leo

Bjurfors Österlen
0701641909

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.