Hotellgatan 7B

Centralt, Karlskoga Se på karta

750 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1956
Förening
HSB BRF Expeditionen i Karlskoga
Om föreningen
Avgift
2 991 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år
Pris/m²
10 000 kr/m²

Välkommen till denna centrala trea. OBS! V.32 påbörjas byggnation av nya inglasade balkonger till varje lägenhet, måtten blir 3,6*2 meter. Föreningen är en välskött, trevlig och stabil förening med låga avgifter, god sammanhållning och god ekonomi.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande hall, och lite längre in finner vi ett lite äldre, stort och trevligt kök med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett rymligt och trevligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Det större sovrummet, som är stort och ljust, nås via hallen. Här erbjuds rymliga garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett sovrum av modell mindre som kan användas på olika sätt. Badrummet är stambytt, funktionellt och trevligt och utrustat med toalett, badkar och badrumsskåp.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en takbeklädd, ljus och charmig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för ett mindre bord.

HSB brf Expeditionen är en välskött, trevlig och stabil förening med låga avgifter, god sammanhållning och god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig innergård, cykelrum och samlingslokal. Utöver detta så har man även bekvämligheter så som sopnedkast i trapphuset, posten kommer till dörren, tidningsinsamling i källaren.

Här bor du vid ett av centrums bästa lägen, med centrum runt knuten. Möckeln ligger en promenad bort och Örebro och Karlstad finns inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Karlskoga har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga