Trädgårdsgatan 28

Centralt, Kungälv Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63 m²
Biarea
20 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
2007
Förening
Riksbyggen BRF Liljedal Kungälv
Om föreningen
Avgift
4 259 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
55 476 kr/m²
Antal besök
1 578
Dagar på Hemnet
5

Vi välkomnar er till Trädgårdsgatan 28! En av Kungälvs få helt friliggande bostadsrättsvillor. Med ett centralt läge erbjuds ni ett schysst unikt boende med rikligt ljusinsläpp och fönster i samtliga väderstreck. Huset får sin speciella karaktär och charm med den härliga takhöjden på 4,9 meter, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett underbart sovrum på andra plan samt både uteplats och altan. Till det adderar vi ett ett fräscht badrum, egen tvättstuga samt ett extra sovrum. Under markplan finns även garage för den som önskar ha bilen tryggt, varmt och nära till hands. I föreningen finns endast två stycken friliggande villor så missa inte möjligheten att kika in detta fantastiska hem!

Läget är centralt, vilket ger närhet till allt vad Kungälvsstad har att erbjuda. På några minuters promenad når ni både Kungälvs gamla kvarter med kullerstensgator och fin trähusbebyggelse, i motsatt riktning har ni lika nära till den nya stadskärnan som nu växer upp vid Kongahälla. Strax utanför dörren går Grön express till Göteborg (26 min) med några minuters mellanrum. I föreningen finns förutom garage även samlingslokal, förråd samt övernattningslägenhet.

En chans att förvärva ett boende med härlig villakänsla i en omtyckt och välmående bostadsrättsförening! Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.