Kommande

Vendergatan 5

Centralt, Kungälv Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Borggården i Kongahälla
Om föreningen
Avgift
4 153 kr/mån
Pris/m²
42 975 kr/m²
Kommande

Nu har ni möjligheten att köpa en av treorna i nya BRF Borggården. En toppmodern bostad i Kungälvs nya heta stadskärna.

Bostaden har en en trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, två riktigt bra sovrum, samt stor balkong med fri utsikt. Invändigt är fönstersättningar och siktlinjer noga planerade för att maximera ljusinsläppet och känslan av rymd. Bostaden har hög standard och har dessutom utrustats med påkostade tillval!

En riktigt läcker bostad i ett av det först sålda kvarteret på Kongahälla, vilket självfallet ger ett oerhört bra och lugnt läge i mitten av området. BRF Borggården kännetecknas av genomtänkta planlösningar, låga avgifter, ett medvetet miljötänk och fina innergårdar.

Här finner ni shopping, fina promenadstråk, ett stenkast från vårt nya resecentrum som har oerhört bra kommunikationer. Önskar ni pendla går nästintill samtliga bussar ett stenkast från dörren, plats även för bil i garage under huset eller möjlighet till gemensam bilpool. Kvarteret är som gjort för en hållbar livsstil och för att skapa en bra balans mellan liv, arbete och lek. En bekväm vardag, en aktiv fritid och massor av tid över till ett magnifikt liv!

Varmt välkomna att kontakta mig för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.