Mörnersgatan 10

Centralt, Linköping Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1990
Förening
Riksbyggen BRF Linköpingshus nr 32
Om föreningen
Avgift
4 212 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år
Pris/m²
36 419 kr/m²
Antal besök
1 771
Dagar på Hemnet
5

Låt er förföras av en representativ, centralt belägen trea i absolut toppskick!

På Mörnersgatan 10 ligger den här tilltalande trerummaren om 74 kvadrat. Här erbjuds ett bekvämt boende på våning två i hus med hiss. Hela lägenheten är genomgående renoverad 2015 och andas kvalité med bl.a. ett helkaklat badrum med bubbelbadkar och tvättmaskin. Samtliga rum har ekparkettgolv och köket är smakfullt renoverat med vita skåp, svart bänkskiva i kvartskomposit, rostfria vitvaror och en snygg metallmosaik.

Mycket stabil Riksbyggenförening med förmånliga avgifter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar garage i källaren, samlingslokal, övernattningsrum, gym och hobbyrum. Det finns källarförråd med gott om plats för extern förvaring. Avgiften för den här lägenheten ligger på 4 212 kr och då ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV och bostadsrättstillägg.

Mycket bra tillfälle för den som vill bo centralt med närhet till flertalet restauranger, matbutiker, simhall/sporthall, resecentrum och Universitetssjukhuset. Bekvämt cykelavstånd till Universitetet och Saab. I närområdet finns flera fina promenadstråk och rekreationsområden med bl.a. närhet till Trädgårdsföreningen och Stångån. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Säljaren har ordet:

Det är mycket som är trivsamt med att bo på Mörnersgatan. Allt från en stabil förening med trevliga grannar, en stor skyddad balkong där vi har spenderat många sensommarkvällar samt att lägenheten i sig är väldigt fräsch, modern och enkel att bo i.
Det som varit absolut bäst enligt mig är läget. Gatan i sig är enkelriktad och det är ytterst lite trafik på den. Närheten till nästa hus lägger sordin på hela området och dämpar allt kringliggande brus. Grannarna är lugna och lägenheten känns mycket välisolerad. Lugnet kombineras sedan med det faktum att man bor mitt stan. Bara fem minuters promenad bort har du Linköpings utbud av mataffärer, klädaffärer och restauranger. Det vi har börjat med nu den senaste tiden är att mer regelbundet gå till specifika delikatessbutiker såsom ostaffär och fiskaffär, samt köpa nybakat bröd på helgmorgnarna, något som är ovanligt att man har möjlighet att göra på ett enkelt sätt. Fem minuter bort åt andra hållet har man istället Stångån och kanske ett av Linköpings trevligare promenadstråk. Här finns också goda möjligheter till bra utomhusmotion. Det är nog det som jag har tyckt varit trivsammast och var något som jag inte insåg riktigt hur nära allt var förens jag faktiskt flyttade in. Jag hoppas att du som nästa ägare kommer trivas lika bra som jag gjort!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 7
  mar
  Sön 7 mar kl. 11:30
  Anmälan krävs - välkommen att anmäla dig visningen direkt via mäklarsidan eller skicka e-post eller sms till ansvarig mäklare!
 • 8
  mar
  Mån 8 mar kl. 17:00
  Anmälan krävs - välkommen att anmäla dig visningen direkt via mäklarsidan eller skicka e-post eller sms till ansvarig mäklare!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.