Nyproduktion

Järnvägsgatan 32

Centralt, Nässjö kommun Se på karta

2 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Planerat tillträde
Inflyttningsklar
Förening
BRF Nya Hotellet
Om föreningen
Avgift
6 113 kr/mån
Pris/m²
28 205 kr/m²
Nyproduktion

Mitt i centrum och tre våningar upp. Sjuttioåtta välplanerade, ljusa kvadrat. En trerummare som andas kvalitet, och som doftar nytt. Ett smidigt och bekvämt boende. Hiss från gatuplan och upp till lägenheten, och också hela vägen ner till garageplanet under huset. Innegården blir en liten grönskande oas med möjlighet till gräs under fötterna mitt i stan och väderskyddad fikastund i orangeriet. Lägenhetens två sovrum vetter just mot innegården, medan kök och vardagsrum har utsikt upp mot Norråsa och Stadskyrkan. Mot detta håll ligger även den 16 kvadratmeter stora balkongen. En fin extra yta under årets varmare del. Mitt i lägenheten ligger badrummet, självklart helkaklat och med egen tvättmaskin och torktumlare.
Entrén har praktiskt klinker innanför dörren och i hallen som följer finns god förvaring bakom ett parti av skjutdörrar.

För nästan hundra år sedan uppfördes Cityhotell ett stenkast från järnvägsstationen och Nässjö Centrum. Med sitt unika läge kom hotellet att snabbt bli det självklara valet för resenärer som kom med tåget.

De sista gästerna checkade ut för drygt 10 år sedan när hotellet stängdes igen och byggnaden började förfalla. Nu är det dags för nästa epok. Vi tänker nämligen att slå upp portarna till detta toppläge igen – men på ett nytt sätt där hotellkänslan lever kvar, gamla Cityhotell blir Brf Nya Hotellet.

Hökerum Bygg kommer på denna unika plats uppföra 36 moderna bostadsrätter i varierande storlekar och planlösningar, givetvis med stora och rymliga balkonger. Här checkar du in när du vill, och vi lovar att du inte kommer vilja checka ut.

Vi tycker du är värd lyxen i en nybyggd lägenhet med alla bekvämligheter som gör vardagen lite skönare. Vi kanske inte har någon receptionist som svarar i telefon dygnet runt, men sköna tofflor, egen morgonrock och tvålar som du slipper stjäla med dig hem, det kan vi lova dig.

Välkommen till Nya Hotellet!

För frågor och mer information samt intresseanmälan är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jenny Karlson.

Följ länk till projektets hemsida under 'Länkar' nedan. Även här finns formulär för intresseanmälan samt information om projektets nuvarande status och kommande steg i processen.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Nässjö

Kontakt

Jenny Karlson

Fastighetsbyrån Nässjö
Mäklare Jenny Karlson, Fastighetsbyrån Nässjö
070-650 79 00