Nya Torget 6

Centralt, Norrköping Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Nya Torget i Norrköping
Om föreningen
Avgift
4 798 kr/mån
Driftkostnad
6 120 kr/år
Pris/m²
30 667 kr/m²
Antal besök
3 016
Dagar på Hemnet
7

Här erbjuds en ljus och påkostad hörnlägenhet som inte lämnar något övrigt att önska för den som vill bo stilrent. Det här är en lägenhet i toppskick där du inte behöver göra något annat än att flytta in och börja trivas.

Att ha tillgång till en fin utemiljö från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och trivsam balkong med skyddande tak som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga stunder med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, sol hela dagen och plats för soffgrupp.

I Norrköpings centrum bor man i populära, trendiga och pulserande kvarter med Drottninggatan runt knuten. En kort promenad bort ligger Strömsholmen med sköna promenadstråk och Gubbens café och trädgård och en bit bort från bostaden finns även Industrilandskapet med stadens samlade kultur- och nöjesutbud. Närområdet bjuder i övrigt på bland annat lekparker, restauranger, matbutik och trevliga promenadstråk.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.