Lennart Torstenssons väg 12 A, 3 tr

Centralt, Norrtälje Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Våning
3 av 3
Byggår
1958
Förening
BRF Växtriket
Om föreningen
Avgift
3 760 kr/mån
Driftkostnad
5 940 kr/år
Pris/m²
27 708 kr/m²

Nu släpper vi den här toppenfina trean på 72 kvadratmeter högst upp i huset och med utsikt mot skogen på Lennart Torstenssons väg 12 A i Norrtälje. Den ljusa rymliga lägenheten är nyligen renoverad med bland annat ny ekparkett i alla rummen inklusive köket, nya ytskikt och uppfräschat badrum. Köket har luckor i original, fräscht sprutmålade och med de coola gångjärnen som kännetecknar tidigt 1960-tal. Så coolt!

Hallen du kommer in i lägenheten till är bra planerad med plats för både kläder, skor och sittbänk och med en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Längre fram ligger det rymliga vardagsrummet där det finns plats för både jättesoffan med schäslong OCH en matgrupp med plats för både familj och goda vänner. Intill vardagsrummet finns ett sovrum där en stor dubbelsäng får plats med både sängbord och stor byrå för strumpor och underkläder. Från sovrummet kan man gå ut till den inglasade balkongen i söderläge. Den är ypperlig att ta sitt morgonkaffe på och höra hur staden vaknar, med plats för en liten mysig soffa eller kanske ett cafébord och stolar.

Åt andra hållet från det generösa vardagsrummet hittar du ytterligare ett sovrum med fönster åt öster för god sömn. Här finns plats för säng, skrivbord och hylla eller kanske ett härligt lekrum för den lilla. Här finns även en garderob ända upp i taket i ena hörnan. Från sovrummet kan man gå vidare till köket. Genomgången gör att lägenheten upplevs större än vad den är på papperet vilket är ett stort plus för barn och vuxna som vill leka kurragömma. Köket är uppdaterat med bland annat ny kyl-och frysskåp och spisfläkt. Det är bra med förvaring och det stora fönstret med utsikt mot granngården från ovan ger skönt perspektiv. Här får du plats med matbord och sittplatser åt familjen för upp till säkert sex personer (kanske åtta). Finns det hjärterum...

Brf Växtriket är en förening med mycket bra ekonomi och de har gjort det mesta en husägare av idag behöver göra. Läget är helt superbt! Med cirka 174 meter till Flygfyren, 200 meter till Friskis och Svettis och cirka 400 meter ner på handelsgatan mitt i Norrtälje, får man säga att det är otroligt centralt. Ändå så känns det inte trångt på något vis, utan närheten till naturen och vattnet finns i luften. Här är det dessutom nära, cirka 150 meter, till bussar mot både Stockholm, Uppsala och skärgårdsöarna som finns i krokarna. Alltså helt perfekt för den som kanske pendlar mellan varven.

Välkommen att höra av dig till mig Jonas, mäklaren om du vill boka in en visning eller vill veta mer om toppentrean.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje