Vegagatan 24

Centralt, Norrtälje Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2
Byggår
1952
Förening
BRF Sälgen
Om föreningen
Avgift
4 400 kr/mån
Pris/m²
29 365 kr/m²

Välkommen till Vegagatan 24 och denna oerhört charmiga gavellägenhet i de populära femlingarna, Brf Sälgen. Läget är bästa tänkbara invid nya hamnen med staden och pulsen inom några minuters promenad såväl som vacker natur och fina promenadstråk invid Norrtäljeviken. Området är mycket omtyckt för sin trivsamma karaktär med endast fyra lägenheter i varje hus.

Här flödar ljuset från tre håll med en ljuvlig inglasad balkong från vardagsrummet som bjuder på många soltimmar. Lägenheten ligger på andra våningen endast tre halvtrappor upp med en bra planlösning och smarta förvaringsutrymmen. Här nyttjas ytorna optimalt och den extra takhöjden ger luft och rymd. Ett härligt vardagsrum som pricken över i med öppen spis och utgång till balkongen i soligt söderläge med utsikt mot Norrtäljeviken. Stambytt helkakalat duschrum med klinker och golvvärme och ett trevligt kök med mycket förvaring. Två fina sovrum med plats för dubbelsäng i båda.

Högt i tak, den öppna spisen och originalparketten är några av de tidstypiska detaljer som ger charm och karaktär. Välskött förening med tillgång till fiber, föreningslokal, tvättstuga, cykelförråd och en fina gemensamma ytor att nyttja. Busshållplats för stadsbuss finns bara 200 meter bort från lägenheten. Här bor du anslutning till Norrtäljes mest exklusiva kvarter, nya Norrtälje hamn.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje