Lennart Torstenssons Väg 12 C

CENTRALT NORRTÄLJE, Norrtälje Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
BRF Växtriket
Om föreningen
Avgift
3 535 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
28 099 kr/m²

Vi ordnar även enskilda visningar om så önskas.
Välkommen till en ljus, trevlig, trerumslägenhet i centrala Norrtälje. Välskött bostadsrättsförening med stark ekonomi och låga månadsavgifter

Lägenhetens 71 kvm är väldisponerad med två stora sovrum, trivsamt badrum och halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har hög standard och är nyrenoverat under 2020 i samband med att köket flyttades för att skapa den halvöppna planlösningen. I köket finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Även badrummet är renoverat under 2020 med helkaklade väggar, golvklinkers och tvättmaskin. Master bedroom har platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar och från det andra sovrummet nås den soliga balkongen som är belägen i söder. Även här finns bra garderobsförvaring. Genomgående ljust laminatgolv och infällda spots i taken. Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 4 kvm. I källare finns dessutom tvättstugan.

Föreningen består av 31 bostadsrätter med tillhörande 8 garage. Huset är välskött och föreningens ekonomi är väldigt god och inga avgiftshöjningar är planerade. Huset är byggt 1958 och har renoverats löpande. Föreningens belåning per kvadratmeter är 2 004 kr vilket är att anse som mycket lågt , 10 000 är att anses som bra .
Balkong i söderläge. Äldre välskött förening med god ekonomi och en trivsam gårdsplats med grillmöjligheter. Lugnt fint läge med direkt närhet till Ica Flygfyren och handelstorg samt busshållplats. På kort avstånd finns tillgång till motionsspår, svamp och bärskogar. Gångavstånd även till Norrtäljes stadskärna och vår vackra hamnmiljö. Välkommen på visning av en trivsam lägenhet!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrtälje