Bergsgatan 32B

Centralt, Sundsvalls kommun Se på karta

1 785 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
BRF Skrivaren i Sundsvall
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
2 698 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
26 058 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma och ljusa trerummare belägen på populära Bergsgatan 32B. Lägenheten har en väldisponerad planlösning med fönster i två väderstreck och genomgående ljusa färger. Helkaklat badrum sedan senaste stambyte med badkar. Det finns gott om förvaringsmöjligheter inklusive den praktiska klädkammaren. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora inglasade balkongen med fint och fritt läge mot föreningens lummiga innergård.

Här bor du i den välskötta föreningen Skrivaren i Sundsvall som innefattar 91 bostadsrätter, 3 lokaler med bostadsrätt och 4 lokaler med hyresrätter fördelat på fyra fastigheter med byggår från 1959. Föreningen har en god ekonomi och sköter sin fastighet med bästa omsorg. Löpande renoveringar har skett av fastigheten och de följer idag en underhållsplan som upprättades 2012 och som uppdateras löpande. Större renoveringar såsom stambyte, balkonger, elstammar, värmeväxlare samt fönster har utförts mellan början av 2000-talet till dagens datum. I föreningen finns bastu, hobbylokal, övernattningslägenhet och tvättstugor att nyttja. Det finns också cykelförråd och barnvagnsförråd. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Bostaden är härligt belägen i närhet till trevliga parkmiljöer och flerbostadshus samt villor från tidigt 1900-tal. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till centrala Sundsvall, i nära anslutning till bostaden finns biograf, restauranger och uteliv samt flertal gym. 5 minuters promenad från bostaden når du Sundsvalls centrum, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden har du närhet till för, grund- och gymnasieskolor samt Universitetet.

Kommunikationen är optimal i området då du endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 3 som tar dig endast på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral samt gångavstånd till tågstationen. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter.

Varmt välkomna på visningen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sundsvall

Kontakta mäklaren

Leif Karlsson

SkandiaMäklarna Sundsvall
Mäklare Leif Karlsson, SkandiaMäklarna Sundsvall
070-6403068