Vasagatan 12C

Centrum-Dagny, Borlänge Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Ja
Byggår
1964
Förening
HSB BRF Dagny i Borlänge
Om föreningen
Avgift
2 576 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
17 986 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, FÖRST TILL KVARN!
Bo praktiskt och bekvämt i populära Brf Dagny! Utan att behöva ta ett enda trappsteg eller ens ställa dig i en hiss når du denna fina lägenhet. Här har nuvarande ägare målat om och bytt ut i princip alla golv samt även fräschat upp köket, allt i moderna färgval. Detta betyder att du sparar en hel del tid och energi som du planerat att lägga på renovering, istället kan du använda tiden till att göra dig hemmastadd i nya lägenheten. Tillsammans med den mycket låga avgiften som ger dig mer pengar över till annat ger detta dig fantastiska förutsättningar för att du ska bo och trivas här både nu och i framtiden.

Det centrala läget gör bilbehovet mindre. Här finns mycket bra förutsättningar för pendling då resecentrum ligger ett stenkast bort, och med en kort promenad tar du dig bland annat till centrum med alla restauranger, Kupolen, Norra backa handelsområde med IKEA.

Ta chansen att uppleva bostaden på plats och hör av dig till ansvarig mäklare Wilma Ekström på 076-8512220 för att boka en visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge