Nedre långvinkelsgatan 8C

Centrum, Helsingborg Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79,7 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
1825
Förening
BRF Springposten 7
Om föreningen
Avgift
3 991 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
33 250 kr/m²
Antal besök
9 608
Dagar på Hemnet
14

Varmt välkommen till en riktig centrumpärla. Här finns ett ljuvligt boende för dig som bodrömmer om äkta charm och atmosfär i kombination med ett riktigt bra läge.

Denna etagelägenhet är belägen en trappa upp i ett av de vackra husen i kvarteret och har en boarea på 80 kvm. Boendet erbjuder på nedre plan en fin hall och ett mindre men funktionellt kök och ett rymligt vardagsrum. Detta ger en härlig öppen social yta. En mer privat ovanvåning med två fina sovrum, hög mysfaktor och spännande vinklar och vrår gör det hela komplett.
Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum med genomgående bredspacklade väggar, ett vitpigmenterat ekparkettgolv tillsammans med många fönster ger öppen och ljus känsla.

Föreningens otroligt fina innergård där kullersten, grönska och blomsterprakt tillsammans med de vackra fasaderna, gör att det känns som du är på semester.

Bostaden är unik i sitt slag och planlösningen i kombination med charmen och innergårdens karaktär gör att detta blir till något helt utöver det vanliga. Här i BRF Springpostgränden bor du i ett fantastiskt vackert kvarter. Huset som uppfördes av Carl Henric Rooth redan 1825. Huset ligger en bit upp i backen i de mycket anrika kvarter som tillkom i etapper från 1300-talet och framåt. Flera av stadens äldsta byggnader ligger i kvarteren.

Innanför porten in till innergården råder ett fantastiskt lugn. Samtidigt har du allt du kan önska dig helt nära. Absolut närhet till stadens rika utbud av kultur, shopping, restauranger och caféer och all service som centrum erbjuder. Sundet, hamnen och bryggorna en kort promenad bort. På ca 10 minuter promenerar du till Knutpunkten där du med tåg eller buss tar dig vart du önskar.

En bostad och ett läge som behöver upplevas på plats.

Besök gärna föreningens utomordentligt informativa hemsida för mer info: springposten.nu

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 26
    sep
    Idag
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.