Hotellgatan 6A

Centrum, Karlskoga kommun Se på karta

875 000 kr

950 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3
Byggår
1941
Förening
HSB BRF Centrum i Karlskoga
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
4 248 kr/mån
Driftkostnad
900 kr/år
Pris/m²
10 174 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trea i hjärtat av Karlskoga! Denna lägenhet är perfekt för dig som vill ha ett praktiskt och funktionellt boende med ett centralt läge!

Bostaden ligger högst upp i huset på våning tre av tre (trapphiss finns för tillfället installerad i trapphuset och kan eventuellt finnas kvar vid behov. Kontakta mäklaren för mer info gällande detta.) med en rymlig balkong i soligt söderläge med utsikt mot stadens torg. Väldisponerad och funktionell planlösning som är smart fördelad över bostadens alla 86 kvm. Stora orosmoln som stambyte och föråldrade elledningar slipper du fundera på här då elen är moderniserad med jordade uttag och automatsäkringar och föreningen har utfört stambyte i huset.
Stort vardagsrum med plats för flera sittgrupper och möbler. Här finns också ett burspråk som ger ett fint och naturligt ljusinsläpp i rummet. Här finns också en fullt funktionell öppen spis som kan användas när maximal trivselfaktor vill uppnås. I anslutning till vardagsrummet finns matrummet med plats för ett stort matsalsbord. Rummen har flera tidstypiska detaljer kvar så som genomgående kubbparkett, handblåst oljefönster samt kornischer och rejält tilltagen takhöjd.

Slutligen, föreningen är mycket stabil och har ett gott rykte och god ekonomi som återspeglas i den låga månadsavgiften. Senaste stora investeringen var bland annat solpaneler på taken för att bli mer självförsörjande på el.
I källaren finns cykelrum för förvaring, ett matkällarförråd (även rymligt vindsförråd finns) samt i grannhus finns gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet & gym m.m.

Denna trea är verkligen en drömbostad för dig som söker en trivsam och central lägenhet med närhet till allt du behöver.
Välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Jack Bardhamre, Husfoto
Bostada Örebro

Kontakta mäklaren

Dennis Svensson

Bostada Örebro
Mäklare Dennis Svensson, Bostada Örebro
+46730500397