Klyvargatan 3

Centrum, Knivsta kommun Se på karta

2 395 000 kr

2 575 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Våning
1 av 2, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Sågen i Knivsta
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
4 898 kr/mån
Driftkostnad
8 160 kr/år
Pris/m²
27 849 kr/m²

Välkommen till en inspirerande och spännande 3:a, med möjligheter att göras om till en 4:a. Lägenheten är mycket välplanerad med rejäl köksavdelning och en matplats som upplevs som ett matrum. Därtill två riktigt bra sovrum och ett modernt badrum. Allt är hållet i en smakfull modern färgskala. Entrén ger en luftig och välkomnande känsla och är mycket rymlig med garderober för förvaring och en ordentlig hatthylla. Den genomtänkta planlösningen inbjuder att gå vidare på upptäcktsfärd. Här möts man av en arbetsbänk, del av köket men också en perfekt möjlighet att servera en välkomstdryck.
Vardagsrummet är ljus och lätta att möblera. Det är delvis öppet mot köket och skapar en fin närhet. sovrummen är generösa och bad har förvaring. Från det större sovrummet nås en mindre klädkammare med fönster, som kan konverteras till ett rum med ingång från hallen..
Uteplatsen, i sydväst, fungerar som ett extra rum under sommarhalvåret med sitt skyddade läge längst bort på den stora gården. Här finns generöst med utrymme. Idag är den egna uteplatsen möblerad med både en lounge-grupp och matbord. Gott om utrymme för krukodlingar är en extra bonus. Gården erbjuder gräsmatta och lekplats och är under utveckling.
Föreningen har ett välskött garage i källaren, med hiss från varje våningsplan. Här ligger också förråden.

Det är svårt att bo mer centralt än så här, i Knivsta. Det tar ca 5 minuter att promenera till tåget, bageriet, mataffären, gymmet mm. Knivsta med omnejd erbjuder också flera restauranger i olika genrer från värdshus till pizza.
För pendlaren ligger tågstationen ett par minuters promenad bort. Med tåget tar du dig till Uppsala på endast 10 min, Arlanda på 8 min och Stockholm på 30 min. E4:an ligger några minuter bort för den som föredrar bilpendling.

Många väljer också Knivsta för dess vackra natur med rika fågelsjöar, naturstigar och fina svamp- och bärskogar, och sjön Valloxen har flera fina badplatser och möjligheter till sjöliv. Att se de små jollarna guppa runt med äventyrslystna seglarbarn är en härlig syn.
Här erbjuds livskvalitet. Välkommen att besöka oss på visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Elisabeth Osborne

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Elisabeth Osborne, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
0703522557
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas