Lulsundsgatan 34C

Centrum, Luleå kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68,3 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
Riksbyggen BRF Tigern
Om föreningen
Avgift
3 344 kr/mån
Pris/m²
27 745 kr/m²

- Snyggt renoverat kök
- Helkaklat badrum med dusch
- Låg avgift där hushållsel ingår
- Nyare 3-glasfönster
- Centralt belägen med närhet till allt

Varmt välkommen till denna härliga fyrarummare (ombyggd 3:a) med perfekt läge i centrum! Trivsam bostad belägen på andra våningen i fastighet från 1946. De 68 kvadratmetrarna är fördelade på renoverat kök med med utrymme för matplats i direkt anslutning till vardagsrummet, tre sovrum varav det ena med utgång till balkong samt ett helkaklat badrum med dusch. Samtliga fönster är från 2017-2018 och släpper in ett härligt ljusflöde i bostaden. Föreningen har även utfört relining av avloppet under 2016. Till lägenheten hör även två varmförråd i husets källare samt ett rymligt vindsförråd.

I månadsavgiften på 3 344 kr ingår värme, vatten, tv, hushållsel och bostadsrättstillägg. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av tvättstuga, torkrum, cykelförråd, bastu med relax samt ett övernattningsrum som föreningens medlemmar kan hyra för 300 kr/natt. Samtliga utrymmen är enkla att nå via trapp ned till källaren i samma port som lägenheten.

Här har du närhet till allt! Shopping, restauranger, goda kommunikationer, badstrand och mysiga promenadstråk längs med vattnet. Under vintertid finns den populära isvägen endast ett stenkast bort.

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Luleå

Kontakta mäklaren

Sandra Kluwetasch

MOHV Luleå
Mäklare Sandra Kluwetasch, MOHV Luleå
0725-55 04 28

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.