Svartbäcksgatan 18 C

Centrum, Uppsala Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,7 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1700
Förening
BRF Jernbron
Om föreningen
Avgift
5 326 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
32 529 kr/m²
Antal besök
3 849
Dagar på Hemnet
6

Efter ett trevligt besök på centralt beläget café promenerar ni längs ån tills ni passerar S:t Olofsgatan och sneddar över gatan för att nå de mer pittoreska delarna av Uppsala. En bred järngrind hälsar välkommen hem och en varm känsla infinner sig när ni når föreningens innergård. Mitt emellan innergårdarna finns fastigheten där denna 3:a är placerad. Bostaden är belägen en trappa upp med entré till bostaden via säkerhetsdörr.

Ni möts upp av en hall med god avhängningsyta och intill denna finns ett rymligt kök med goda arbetsytor, vit skåpinredning och plats för rejält matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för både soffgrupp och ytterligare möblemang. Sovrummen är belägna invid varandra och rymmer både säng samt ytterligare möblemang. Våtutrymmet är stort med bred duschhörna och installerad tvättmaskin. Förvaring finns det gott om i tillhörande garderober samt i rejäl klädkammare.

Soliga dagar spenderar ni gärna på den egna balkongen i sydost som vetter i lugnt läge mot föreningens innergård. Här finns gott om plats för möblemang och egna planteringar inunder tak. Skapa er alldeles egna oas mitt i stan!

Brf Jernbron är en solid förening med det mesta inbakat i månadsavgiften (värme, vatten, kabel-TV och bredband), normal belåning per kvadratmeter och inga kommande större renoveringar. Föreningen är belägen i en pittoresk del av Uppsala med fantastiska, skyddade innergårdar där prunkande rabatter varvas med välklippta buskage, träd, möbelgrupper, lekplats och fina stensättningar som omges av huskropparna samt prydliga järngrindar. Det är god sammanhållning i föreningen och man tillhandahåller bland annat cykelförvaring, externa förråd till alla boende, fin tvättstuga i markplan och god sopsortering. Fastigheten har aningar från 1700-talet men totalrenoverades år 1986 och många har bott i föreningen sedan dess.

Det centrala läget mitt i stadskärnan är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. Fyrisån är precis utanför porten, Stora Torget ett stenkast bort, en kort promenad bort finns vackert grönskande Stadsparken med långa promenadstråk att njuta av. Butiker, restauranger, caféer och bra kommunikationer finns alldeles runt hörnet från bostaden. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.