Fredsgatan 24

Centrum, Varberg Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77,4 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1955
Förening
BRF Gesällen 6, Varberg
Om föreningen
Avgift
3 990 kr/mån
Driftkostnad
4 140 kr/år
Pris/m²
34 238 kr/m²
Antal besök
2 416
Dagar på Hemnet
7

Hemtrevlig gavellägenhet på hela 77 kvm belägen i Varbergs mysiga och pulserande stadskärna! Här finns möjlighet att flytta in i en lägenhet om tre rum och kök med hög standard, härlig atmosfär och mycket dagsljus. Lägenheten är varm, ombonad och har dessutom fräscha ytskikt och väl tilltagna rum. Tack vare lägenhetens generösa storlek behöver du inte kompromissa när du inreder – här får du plats med allt du önskar.

Till bostaden hör en balkong som nås med utgång från vardagsrummet där läget åt söder erbjuder sol under stora delar av dagen. Från balkongen har man direkt access till föreningens gemensamma trädgård med fruktträd. En möjlighet som ger dig som boende både mer utrymme och högre livskvalitet.

Här på Fredsgatan bor du inte långt från natur och strövområden, och samtidigt har du Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser alldeles runt hörnet. Torget är bara några minuters promenad bort och till havet går du på mindre än 10 minuter. Det finns fina rekreationsmöjligheter i närheten – Påskbergsskogen med sina motionsslingor, stadens många idrottsanläggningar och inte minst strandpromenaden – där du kan njuta av den friska havsbrisen och den majestätiska vyn ut över havet.

Välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.