Västra varvsgatan 12B

Centrum-Varvet, Luleå Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Våning
2 av 3
Byggår
1946
Förening
HSB BRF Tallspinnaren i Luleå
Om föreningen
Avgift
3 830 kr/mån
Pris/m²
25 282 kr/m²

Påkostad helrenoverad lägenhet med ett fint gavelläge och viss utsikt mot vattnet. Ombyggt renoverat kök med köksinredning från Storsjö kök. Rymlig matplats i anslutning i öppen planlösning mot vardagsrummet. Trivsamt vardagsrum med fint golv och tapetserade väggar samt utgång till härlig inglasad balkong i soligt läge och viss utsikt mot vattnet. Stilrent renoverat badrum med kakel och klinker/golvvärme. Två rymliga sovrum som avskiljs av en inre hall med bra förvaring.

Till lägenheten finns ett rymligt vindsförråd samt ett källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och även bredband. Föreningen har många fina gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, bastu, gästrum och samlingslokal.

Bostadsrättsföreningen Tallspinnaren är en mycket solid förening med suveränt läge vid vattnet med närhet till fina grönområden, badstrand, grillplats och Luleås bästa strandpromenad. Närheten till Stadsfjärden gör att det är lätt att ta sig ett dopp på sommaren och på vintern kommer man snabbt ut på isvägen som rundar stadskärnan. Promenadavstånd in till Centrum. Suveränt läge med närhet till fina grönområden samt grillplats. Goda busskommunikationer till både Luleå Tekniska Universitet och Luleå Airport.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 28
    sep
    Idag kl. 18:30–19:00
    Anmäl dig till visningen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.