Norra Esplanaden 17

Centrum, Växjö kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1955
Förening
BRF Växjö Stenbock 4
Om föreningen
Avgift
3 346 kr/mån
Pris/m²
29 507 kr/m²

Nu saluförs ett drömboende om 3 rok med centrumläge på Norra Esplanaden 17! En renoverad lägenhet belägen endast en halv trappa upp i huset där moderna val möter fina originaldetaljer såsom fiskbensparkett och inbyggda garderober. Balkong i ett solsäkert söderläge. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Två förråd i källarplan hör till lägenheten.

Planlösningen fördelar sig över 71 kvm och bjuder på väl tilltagna ytor i alla rum. En ljus och rymlig hall leder in till ett trivsamt vardagsrum med ett stort fönsterparti och fiskbensparkett på golvet. Ett modernt kök med generös förvaring, rostfria vitvaror samt plats för matbord. Vidare finns här två väl tilltagna sovrum med stora fönsterpartier i norr- resp söderläge. Helkaklat badrum med dusch och möjlighet att sätta in tvättmaskin.

Ser man till fastigheten byttes varm- och kallvattenledningarna 2019 och en relining gjordes i början på 2020. Föreningen har en trevlig innergård för de boende att nyttja med en gemensam pergola och grillplats. I källarplan återfinns en renoverad tvättstuga och ett varmt cykelförråd.

Varmt välkommen att kontakta Emelie Pile för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Emelie Pile

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Emelie Pile, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
0705-40 48 22

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.