Djurängsvägen 60A

Djurängen, Kalmar Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
91 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
1967
Förening
HSB BRF Kungsängen i Kalmar
Om föreningen
Avgift
5 394 kr/mån
Driftkostnad
4 080 kr/år
Pris/m²
15 330 kr/m²
Antal besök
3 748
Dagar på Hemnet
15

Som att flytta in i en nyproducerad lägenhet! Välkommen till den perfekt planerade trean i absolut toppskick med fönster på två håll. Totalrenoverad med varsam hand!

En trea där hallen är rymlig, köket stort, sovrummen luftiga och sällskapsrummet väl tilltaget. Lägg därtill ett badrum, gästrum och tvättrum. Nuvarande ägare har totalrenoverat och inte lämnat något till slumpen. All renovering är fackmannamässigt utfört.

Kök med en välutrustad, integrerad maskinpark och goda förvaringsutrymmen, härifrån har du utgång till en härlig västerbalkong med eftermiddagssol och fri utsikt. Från köket når vi hemmets tvättrum. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och goda förvaringsmöjligheter. Stort sällskapsrum med fräscha ytskikt.

Du bor helt klart på ett av områdets bästa lägen. Mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och välordnade innergårdar med bl a boulebana, grillplats och lekplats. I föreningen finns dessutom fina faciliteter i övernattningslägenhet, hobbyrum, tvättstugor, samlingslokal, cykelförråd och miljöhus. På Djurängsvägen 60A bor du bra med närhet till natur, kommunikationer till centrum samt stort serviceutbud vid Hansa och Berga centrum. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.