Stamvägen 31

Djurängen, Kalmar Se på karta

1 790 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2018
Förening
HSB BRF Hansagården i Västra Djurängen
Om föreningen
Avgift
3 912 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
24 521 kr/m²
Antal besök
2 261
Dagar på Hemnet
22

Här har vi en så gott som sprillans ny lägenhet om 73 välplanerade kvm med balkong i fritt, soligt gavelläge. Låg avgift, 3912 kr där värme, vatten, fiberbredband och kabel-tv ingår - detta bidrar såklart till låg boendekostnad! Lägenheterna i BRF Hansagården blev klara för inflyttning i slutet av april 2018.

Här bor du bekvämt med alla fördelar som kommer av att flytta in i en nyproducerad bostad. Lägenheten har ett välutrustat kök med mjukstängande köksluckor i vitt från Vedum. Direkt från köket når ni en av lägenhetens (två!) balkonger. Badrummet har helkaklade väggar och klinker på golv med komfortabel elvärme samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Sovrummen är bra planerade, från det större sovrummet finns ytterligare en balkong. Jag kan garantera att balkongerna kommer fungera som ett extra rum vår, sommar och höst!

Via föreningen kommer det finnas möjlighet att hyra parkeringsplats, separat kö.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Kalmar har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer, mataffärer, vackra promenadstråk, universitet och Hansa City. Från Stamvägen finns cykelväg hela vägen in till stadskärnan, bussförbindelserna är många och täta. Närmsta busshållplats är endast ett par hundra meter från porten.

Välkomna till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.