Dockgatan 19A

Dockan, Malmö kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Midskeppet i Dockan
Om föreningen
Avgift
3 630 kr/mån
Driftkostnad
8 040 kr/år
Pris/m²
49 321 kr/m²

Mitt bland arbetsliv och bostadsliv ligger gamla Dockan som för många Dockanälskare är det enda alternativet. I mitten av småbåtshamnen, på nära avstånd till City ligger denna svårslagna 3:a med 3,5 m i takhöjd, uteplats om 18 m² samt en balkong om 6 m². Lägenheten erbjuder ett socialt boende med härliga attribut. Du uppnår verkligen den svårhittade känslan vid marinan. En mycket stabil förening med låga avgifter och som även sänkt avgifterna 2021 och 2022. För gäster finns övernattningslägenhet.

Denna 3:a med öppen planlösning är någonting för den kräsna köparen med höga boendekrav. Både kök och badrum håller en mycket hög standard och har alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Ljusa sällskapsytor med stora fönsterpartier och uteplats mot innergården. Ett modernt kök med plats för matbord samt en balkong i söder. Två rymliga sovrum med bra förvaring i form av garderober. Badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen till ett stilrent designat boende i marin miljö där vattnet ständigt är närvarande. Bekvämt promenadavstånd till Masttorget, badplatser, caféer och restauranger. Nära till City och Centralstationen!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Andrés Villalobos

Bjurfors Malmö City
Mäklare Andrés Villalobos, Bjurfors Malmö City
0739 - 20 66 70

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.