Nyproduktion

Kv. Vélo - Dockan - B1601

Dockan, Malmö Se på karta

5 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 7, hiss finns
Förening
BRF Vélo i Malmö
Om föreningen
Avgift
4 692 kr/mån
Pris/m²
57 471 kr/m²
Nyproduktion

Ett fantastiskt penthouse med terrasser i två olika väderstreck. Genomgående siktlinjer från norr till söder. Imponerande våning på toppläge! Genomgående planlösning med terrasser på två sidor i lägenheten och siktlinjer som går rakt igenom. Här kan man njuta av sol hela dagen. Master bedroom med eget badrum och dusch. Två badrum varav ett lite större med tvättmöjligheter. Stora sociala ytor i mitten av lägenheten, perfekt för middagar hemma både ute och inne.

Om Kv. Vélo
Vélo betyder cykel på franska. Det är det exceptionellt cykelvänliga läget som fått ge namn åt Peab Bostads nya kvarter.

Nya Kv. Vélo i Dockan är framtaget för den moderna stadsbon, med fokus på hållbarhet, tillgänglighet och en enkel vardag. Här har det satsats helhjärtat på cyklisterna - alla ni som förstått hur enkelt man trampar sig till en bättre miljö, hälsa och privatekonomi. Ett urbant cykelvänligt kvarter för den medvetna Malmöbon helt enkelt. Beräknad inflyttning kvartal 4 2022.

I Kv Vélo erbjuds allt från läckra 1:or till penthouselägenheter. Unikt för projektet är också tre gathus på 99kvm fördelat på två plan. Samtliga lägenheter/gathus i markplan har imponerande takhöjd på 3.1 m.

Vi ger dig väl utvalda standardval från kända leverantörer såsom Vedum och Siemens men erbjuder även fina tillval där vi bl.a. satt ihop tre olika köksstilar som inspiration och hjälp på din resa mot ditt nya hem.

Kontakta oss gärna för ett personligt möte och mer information om projektet!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Malmö

Visningstider

  • 13
    jul
    Mån 13 jul kl. 17:00–18:00
    Välkommen till Peabs Bobutik på Hallenborgs gata 20 - Anmälan krävs!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.