Hedvigsdalsvägen 1 C

Edsviken, Sollentuna Se på karta

4 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Byggår
2014
Förening
BRF Edsvikens Torg
Om föreningen
Avgift
4 920 kr/mån
Driftkostnad
4 740 kr/år
Pris/m²
53 933 kr/m²
Antal besök
2 121
Dagar på Hemnet
24

*** Accepterat pris ***

Varmt välkommen till denna välplanerade och moderna 3:a med stor uteplats i populära Brf Edsvikens torg!

Markläget och den stora öppna uteplatsen ger bostaden villakänsla men med bekvämligheten man får i en bostadsrätt. Den öppna planlösningen med kök, vardagsrum och matrum på rad skapar luft, rymd och härliga sammanhållna sällskapsytor.

Planlösningen är även i övrigt väldigt genomtänkt med central hall, avskilda sovrum som får varsitt privat hörn. Bostaden har bra med förvaringsutrymmen i form av ett flertal inbyggda garderober samt en stor klädkammare.

Läget är ypperligt i ett fridfullt område med gångavstånd till Edsvikens strandpromenad där det också finns badplats, båtklubb och tennisbana. Rykande färskt frukostbröd och läckra bakverk har du på konditori Gateau i grannhuset, där det även finns ett gym (Puls och träning). Edsvikens naturområden med motionsspår ger obegränsad tillgång till utomhusträning och friluftsliv.

För matbutiker, shopping och annan service är det endast 2 km till Sollentuna centrum, mataffär och några butiker finns även vid Helenelunds centrum. Närmaste skola ligger i princip granne och det finns flera andra bra skolor och förskolor i området.

Buss till pendeltåg och centrum har du runt knuten, men det går även utmärkt att promenera eller cykla till antingen Helenelund eller Sollentuna pendeltågsstation där du snabbt når både city och Arlanda med tåget. Med bussen når du även Kista med stor galleria och t-bana.

Till bostaden hör ett ca 6 kvm stort källarförråd och föreningen har barnvagnsrum och cykelrum. Garageplats finns att hyra. Huset ligger vid ett mysigt lokalt torg och har en innergård som är väldigt trevlig med blomsterprakt, sittplatser och en lekdel för barn. Mer information om föreningen finns på www.brfedsvikenstorg.se.

Välkommen till en mycket trivsam, social och modern 3:a med villakänsla i ypperligt läge mitt i Edsviken!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sollentuna