Nyproduktion

Strandvägen

Edsviken, Sollentuna kommun Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Ja
Avgift
6 322 kr/mån
Pris/m²
50 510 kr/m²
Antal besök
420
Premium
Nyproduktion

Rymlig 3:a med två balkonger i olika väderstreck och gott om soltimmar. Bra förvaringslösningar och härliga sällskapsytor för nära och kära. Avskilt sovrum - perfekt för tonåringen eller varför inte ett lyxigare hemmakontor? Påkostat Vedumkök med bl.a. stenbänkskiva, rostfria vitvaror och induktionshäll. Bostaden (7-1104) går att köpa med OBOS Deläga. Inflyttning nov 2023.

Inredningen (designlinje Höst) går i jordiga toner som skapar en neutral bas samt ger en ombonad känsla. Bänkskivan i köket är i grå natursten med matchande köksluckor i linnebeige med köksbeslag i rostfritt stål (knopp). Kulören på väggarna är varm gråbeige som matchar bostadens brungrå klinker i såväl hall som badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder även ihop bostaden till en varm helhet. 

Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garage finns. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar.

Möjlig inflyttning från 9 november 2023.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.