Strandvägen 4C

Edsviken, Sollentuna Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Byggår
1990
Förening
BRF Taffeln 1
Om föreningen
Avgift
3 958 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
37 500 kr/m²

*Ring för visning*
Vill du kunna lufsa ner till Edsviken i bara morgonrocken för dagens första dopp?

En fantastisk fin lägenhet som idag är en trea men lika gärna kan vara en tvåa och då med större vardagsrum för större ytor!
Förslag på förändringar finns under planritningar. En kort promenad till pendeltåg på endast 300 meter men ändå i lugna Edsviken.

Vackra materialval med ljusa väggar och ett parkettgolv som löper genom hela lägenheten. Magnifikt badrum med både dusch och badkar.
76 kvm med ett riktigt stort sovrum som kan förvandlas till två, ett mindre sovrum där väggen kan tas bort för större vardagsrum.
Bostaden har ett perfekt läge nära Sollentuna centrum, kommunikationer och bara en kort promenad till Edsviken för ett svalkande dopp.
Edsviken tar er hela vägen ut via kanalen till Lidingö och vidare ut i skärgården. Sollentuna ligger i direkt anslutning till Järvafältet med sina vackra sjöar och underbar natur för promenader. Här finner ni även flertalet ridskolor, idrottsanläggningar och en 4H-gård.
På cykel/promenad avstånd finner Edsbergs slott och Edsbergsparken.

Bostaden ligger i ett mycket barnvänligt område där både förskola, lekplatser och skolor finns nära. Kommunikationerna är de absolut bästa med pendeltåget endast 300 meter bort som tar dig snabbt till Stockholms city.
Sollentuna centrum ett stenkast bort som är ett designorienterat köpcentrum med närmare 115 butiker och 1500 parkeringsplatser.
Närheten till centrala Stockholm är oslagbar.
Egen parkeringsplats finns för boende i föreningen.

Läs mer hos mäklaren