Oxelgatan 15

Ekhagen, Jönköping Se på karta

1 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
1968
Förening
BRF Hästskon Jönköping
Om föreningen
Avgift
4 556 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
23 171 kr/m²
Antal besök
456
Dagar på Hemnet
5

Bekvämt, bekvämare, hästskon.
Det här är en bostad som imponerar med sina välplanerade kvadratmeter, sitt trivsamma och renoverade kök, den inglasad balkongen mot innergården och sitt stambytta badrum av modell större. Oavsett ung eller gammal, om du vill bo bekvämt är det här en bostad att titta närmare på. Det finns gott om parkeringar för både dig och dina gäster, det finns tvätthall när bilen blir smutsig och övernattningslägenhet när gästerna börjar gå dig på nerverna. Tvättstugorna (om du inte vill installera en egen maskin) gör tvätteriet till en fröjd och förvaringsplats finns det gott om såväl i lägenheten som i förrådet som hör till.

Lägenheten är genomgående i et tycket gott skick och jag skulle vilja påstå att det mer eller mindre bara är att flytta rakt in. Välj något av de stora rummen som sovrum och ställ upp både soffa och matsalsmöblemang i vardagsrummet. Den inglasade balkongen nyttjas av nuvarande ägare under de flesta av årets månader och köket är så pass stort att det blir både en samlingsplats för familjen och kockens favorit. Fullt utrustat är det också så här finns absolut inget att klaga på.

Ekhagen som område har mycket att bidra med och bjuda på. På promenadavstånd finns ett smörgåsbord av närliggande naturupplevelser som till exempel Bondbergets naturreservat med dess ringlande kringelikrokstigar och vackra natur och Ekhagarna varifrån området lånat sitt namn. Även Jönköpings stoltaste skidbacke Järabacken ligger så pass nära att du näst intill kan ta på dig pjäxorna i hallen, åker du inte skidor så är backen även populär att springa uppför. Man bor inte mitt i stan men ändå tillräckligt nära att den aldrig känns speciellt långt borta. Stadsbussarna går i parti och minut från Ekhagens centrum där det också finns både matbutik, kiosk och Pizzeria. Vill man inte ner till stan men ändå är på shoppinghumör så rekommenderas A6 köpcentrum som finns på femton minuters promenadavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.