Kommande

Ekhagsvägen 7

Ekhagen, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1935
Förening
BRF Seglet 1
Om föreningen
Avgift
4 179 kr/mån
Driftkostnad
12 120 kr/år
Kommande

Underbar trea med vackra bevarade originaldetaljer samt egen mysig uteplats - en riktig drömlägenhet! Stora fönster i två väderstreck, väl tilltagna sovrum och ett vackert renoverat kök gör detta till en bostad att längta efter. Huset ligger i suterräng, vilket gör att fönstren ligger högt upp och ger en fin utsikt utan insyn. Lägenheten renoverades under 2015/2016 samtidigt som fastigheten, vilket för lägenheten innebar nytt kök och ytrenovering av badrummet. Originalsdetaljer så som fina innerdörrar, fönster, fönsterbrädor och inbyggda garderober är bevarade från byggåret 1935. Till lägenheten hör även ett källarförråd om cirka 6 kvm.

Brf Seglet 1 ombildades år 2016 och är en äkta förening som äger marken. En mycket välskött och omtyckt förening med nära till allt! Här har man redan genomfört de stora renoveringarna så som stambyte, dränering, installation av fiber, tak, balkonger, fasad, fönster och dörrar. Här är det bara att flytta in och njuta av en fantastisk bostad och förening!

Ekhagen är ett bostadsområde tillhörande Norra Djurgården invid Stockholms Universitet och Naturhistoriska riksmuseet. Här är ni fullkomligt omringade av grönska och vatten runt Stockholms finaste platser - Stora Skuggan, Brunnsviken, Bergianska trädgården, Hagaparken, Söderbrunns koloniområde m.fl. På kort promenadavstånd finner ni även Ekhagens strandbad (Lappis Beach). För båtdyrkarna ligger Ekhagens egna småbåtshamn ett stenkast bort som tar er ut i skärgården. På Lappkärrsberget finnes en lokal ICA-butik. Mycket goda kommunikationer där närmsta tunnelbanestation är Universitetet (röda linjen), Roslagsbanan (Universitet) samt flera busslinjer på nära avstånd. Sedan mitten av 1990-talet är Ekhagen klassificerat som “kulturhistoriskt värdefullt“ och byggnaderna har “stort kulturhistoriskt värde“, arkitekt Björn Hedvall gjorde stadsplaneringen.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Julia Laitinen

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Julia Laitinen, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-330 62 55

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.