Edinsvägen 11, 6 tr

Ektorp, Nacka kommun Se på karta

2 800 000 kr

3 095 000 kr -10 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 8, hiss finns
Byggår
1961
Förening
HSB BRF Tallmohöjden i Nacka
Om föreningen
Avgift
5 352 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
38 356 kr/m²

Accepterat Pris - Kontakta mäklaren för att boka visning.

Välkommen till denna högt belägna 3:a om ca 73 kvm i gavelläge! Trevlig lägenhet i gott skick som erbjuder en fantastisk utsikt från alla rum och ett helt nyrenoverat badrum (stambytt 2021). Bostaden är belägen på sjätte våningen vilket minimerar all form av insyn och ger ett härligt ljusinsläpp från fönstren i två väderstreck.

Föreningen heter HSB Brf Tallmohöjden och är en stabil sådan med god ekonomi, hiss och tvättstuga i huset samt vinds- och matförråd.

Ektorp ligger centralt i Nacka med närhet till vacker natur med gångavstånd till Nyckelviken, badmöjligheter i Långsjön och Duvnäs, livsmedelsbutiker, köpcentrum, butiker, pizzeria, restauranger etc. Nacka Forum och ICA maxi ligger med bara någon minuts bilfärd bort och ytterligare några kilometer ligger Sickla köpkvarter med sitt breda utbud. Det är också snabbt och enkelt att ta sig vidare ut mot Värmdö och Stockholms skärgård. Bra kommunikationer till och från Slussen och City. I närheten finns Ektorp, Skuru och Saltängens skola samt flera förskolor bland annat Långsjöns och Ektorps förskola.

Kontakta mäklaren redan nu för att visa ditt intresse.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Adam Hultqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Adam Hultqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
073-6824837