Verkmästaregatan 7

Enköping, Enköpings kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
1983
Förening
Riksbyggen BRF Enköpingshus nr 12
Om föreningen
Avgift
4 750 kr/mån
Pris/m²
21 731 kr/m²

Äntligen en 3:a med stor balkong i fantastiskt gavelläge på populära Verkmästaregatan, till salu! Välkomna till ett hem med hög trivsel och med en mycket väldisponerad planlösning!

Kliv in i hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och till vänster finns ett av bostadens två sovrum i bra storlek. Vidare in finns ett och genomtänkt kök som har de moderniteter ni kan önska och rejäla arbetsytor samt matplats för minst fyra personer med skogsområde precis utanför fönstret. Vardagsrummet är av den större sorten och är lättmöblerat. Utgång till den stora balkongen sker genom detta rum. Nämn balkong är av det större slaget och här spenderar gärna mycket tid under de varmare månaderna! Intill vardagsrummet finns det andra sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och erbjuder mycket bra klädförvaring i garderobssektioner. Lägenheten har också en väl tilltagen klädkammare intill badrum med duschhörna.

Bo i denna välmående och fridfulla förening med en stor gemenskap som passar alla åldrar med sittplatser och lekplats för de yngre som trots sitt lugna läge är det ett ypperligt pendlarläge via tåg med närhet till resecentrum och med bil via närliggande påfart till E18, men även bekvämt gång-cykelavstånd till citykärna.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

Kontakta mäklaren

Dan Odeheim

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Mäklare Dan Odeheim, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
070-760 51 87

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.