Bratteråsgatan 56

Eriksberg, Göteborgs kommun Se på karta

4 190 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Kronhjulet
Om föreningen
Avgift
3 934 kr/mån
Driftkostnad
6 360 kr/år
Pris/m²
53 038 kr/m²

På andra våning ligger denna trevliga gaveltrea. Bostaden präglas av fint ljusinsläpp från tre väderstreck, sobra toner och härlig balkong i lugnt soligt söderläge. Här kan du koppla av i solen i ett område med mycket historia.

Framför dig har du gamla Kvarnenmagasinet och dess fasad med bevarade originaldetaljer. Balkongen har sol hela dagen och fram till kvällen.

Badrum med tvättdel och generösa ytor och exklusiva tillval. Kök i öppen men ej direkt anslutning till vardagsrummet ger dig lättmöblerade ytor med plats för hela familjen.

Bostaden ligger i nybyggt och spännande område i hjärtat av Eriksberg med alla bekvämligheter inom räckhåll. Här är det goda bussförbindelser samt den populära färjan vid kajen. Båda tar dig enkelt in till city på ca 15 min. Vid vattnet längst Eriksbergskajen finns trevliga restauranger, fik och butiker. Huset har en smart obemannad butik där man kan köpa det nödvändigaste av livsmedel och artiklar till hemmet.

De gamla fabriksbyggnaderna är en jättefin utsikt, framförallt på vintern när alla fönster är belysta med fin julbelysning.

Gavelläget, ljuset och den rymliga balkongen ger dig en hög trivselfaktor i denna bostad. Det gör även att bostaden har begränsat med insyn.

VISNING
Kontakta Nathalie Karlsson tel 031-761 79 64 om du har frågor innan visningen (Kontaktuppgifter finns nedan).

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hisingen

Kontakta mäklaren

Fredrik Johansson

Bjurfors Hisingen
Mäklare Fredrik Johansson, Bjurfors Hisingen
031-761 79 65

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.