Ostindiefararen 45

Eriksberg, Göteborgs kommun Se på karta

5 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
102 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 9, hiss finns
Byggår
2009
Förening
BRF Eriksbergsdockan
Om föreningen
Avgift
5 823 kr/mån
Driftkostnad
8 868 kr/år
Pris/m²
58 725 kr/m²
Antal besök
2 742

3 eller 4 rum, du väljer!

Med rätt läge vid vattnet njuter du av både vattenutsikt och sol i denna spatiösa bostad.
Bostaden har två bra sovrum som alla rymmer större säng.
Modernt kök i vitt med härlig utsikt. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer både soffgrupp och tv-möbel och idag en stor matplats. Den halvöppna planlösningen ger en social atmosfär.
Det stora badrummet är helkaklat med dusch och tvättdel. Extra bra för familjen att ha tillgång till en extra toalett även den med dusch.
Det är en genomgångslägenhet och sommartid kan du följa solen från förmiddag till kvällen. Den inglasade balkongen ligger i soligt söderläge med utsikt mot vattnet och Eriksbergskranen. Varma dagar kan inglasningen skjutas undan. Den andra balkongen ligger mot innergården och från denna är du på första parkett mot Eriksbergsdockan. På båda balkonger kan man möblera efter eget behov helt utan problem.

På taket finns gemensamma takterrasser för de boende, perfekt för en lång härlig dag i solen och härifrån har du en fin vy ända in till city. Föreningen har även ett gårdshus med samlingslokal och gästlägenhet.
Garageplats finns ledigt till nästa ägare om det önskas och det finns även möjlighet till båtplats i småbåtshamnen som ligger alldeles intill via Grefab.

Nära till busshållplats med goda kommunikationsförbindelser, färjan lägger till längs kajen och det är ett underbart område att ta härliga promenader vid vattnet.

Välkommen att boka in dig på visning via Bjurfors hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hisingen

Kontakta mäklaren

Linn Göhlin Andersson

Bjurfors Hisingen
Mäklare Linn Göhlin Andersson, Bjurfors Hisingen
0766-487986

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.