Kommande

Maj på Malös gata 40

Eriksbergsplatån, Göteborg Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2008
Förening
Riksbyggen BRF Eriksbergsterrassen
Om föreningen
Avgift
4 685 kr/mån
Kommande

Välkommen till en rymlig trea på omtycka Eriksbergsplatån med fantastisk utsikt. Här bor man med fritt läge där utsikt ges mot Eriksbergskranen, vattnet samt Färjenäsparken. Här erbjuds en unik planlösning som ger charm till bostaden och tack vare stora fönsterpartier från golv till tak badar hela lägenheten i härligt ljus. Bostadens 82 kvm disponeras över stora öppna ytor som förlängs ytterligare via en inglasad uteplats, två sovrum samt badrum med tvättavdelning. Stabil förening som haft oförändrad avgift sedan start år 2009.

Området Platån, beläget ovanför varvets gamla docka, har gator uppkallade efter Evert Taubes sångtexter. Här blandas lägenheter med radhus för boende i alla åldrar i en lugn och nära nog trafikfri miljö. Nära bostaden ligger Färjenäsparken och den populära Taubeskolan med förskola och grundskola upp till sjätte klass. Intill finns stora lekplatser, fotbollsplaner och ett påkostat utegym. Färjenäsparkens grönska inbjuder till promenader och lek, eller varför inte en picknick med familjen uppe på klipporna med utsikt över hamninloppet och den pampiga Älvsborgsbron.

Här bor du bekvämt med närhet till allt du behöver och goda kommunikationer till city genom både buss och båt. Med sitt vattennära läge och exklusiva karaktär med restauranger och caféer, andas hela stadsdelen kontinental sommarkänsla blandat med ett stycke Göteborgshistoria. En promenad eller joggingrunda längs den träskodda kajpromenaden passerar broar, skulpturer och intressant arkitektur med sjöfarten i Göta Älv ständigt närvarande.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Julia Eldh för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.