Torkelsgatan 10 C

Fålhagen, Uppsala Se på karta

3 275 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74,3 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
BRF Karl nr 1
Om föreningen
Avgift
3 589 kr/mån
Pris/m²
44 078 kr/m²
Antal besök
2 798
Dagar på Hemnet
5

Med ett bra pendlarläge i Fålhagen hittar ni denna mycket smakfullt renoverade 3:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har balkong i sydväst mot föreningens innergård och ligger i en välskött fastighet från 1946 i förening med låg månadsavgift där kostnaden för bredband ingår.

2017 gjordes en grundlig renovering av lägenheten där man öppnade upp mellan köket och vardagsrummet så att man fick en modern och öppen planlösning med stora härliga sociala ytor. Även den härliga takhöjden på 2,70 bidrar till lägenhetens rymd. Det fantastiska köket har rejält med arbetsytor och hela lägenheten genomsyras av genomtänkta lösningar och fina materialval. Detta är verkligen en lägenhet som måste ses!

Planlösningen idag erbjuder välkomnande och möblerbar hall med bra garderober och en stor klädkammare, kök med öppen planlösning mot vardagsrum, två sovrum - varav det ena idag används som sällskapsrum, samt badrum med fönster och tvättmaskin. Vid renoveringen vitsåpades alla furugolv och alla väggar befriades från gamla tapeter och är nu vackert putsade.

Här bor du i vackra och populära Fålhagen med närhet till allt staden har att erbjuda och med bekvämt gångavstånd till Resecentrum vilket ger ett bra pendlarläge. Du bor också nära Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. I anslutning till torget finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. Ica-affär, apotek, systembolag och restauranger. Trots bostadens relativt centrala läge finns det vacker grönska i närheten med ett flertal parker i området. För dig som bilpendlar är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några minuter. Föreningen har kort kö, kanske tom en ledig pplats.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 20
    jun
    Sön 20 jun
    Välkommen att boka dig på visning på vår hemsida eller kontakta mäklaren för annan tid.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.