Kommande

Grumsgatan 3

Farsta centrum, Stockholms kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Våning
6 av 8, hiss finns
Förening
BRF Utö 3
Om föreningen
Avgift
4 239 kr/mån
Pris/m²
38 000 kr/m²
Kommande

Flytta till Farsta - ett av Södertorts bästa och mest pulserande centrum! Här på Grumsgatan 3 bor man ett kort stenkast från såväl centrum, bussar och t-bana men samtidigt i ett lugnt och skyddat läge på återvändsgata. I denna vackra 3:a som renoverades till stora delar under 2019 känner man sig hemma direkt! Kök med matplats för 4-5 personer och utgång till balkong i insynskyddat & soligt läge. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng i bägge rummen. Vardagsrum med stort fönsterparti och rymliga ytor. Stambytt och helkaklat badrum med tvättmaskin. Hall med möbleringsmöjligheter samt en stor klädkammare gör att man får plats med allt som behövs. Dessutom källarförråd i samma hus.

Brf Utö 3 bestående av 146 lägenheter är en välskött förening med god ekonomi och avgifterna har legat på liknande nivåer en längre tid. Dessutom innehar man med hyresrätt enligt sista årsredovisningen ca 30 hyresrätter, vilket får anses vara en stor dold tillgång. Närheten till såväl Farsta centrum som natur och Magelungen och Ågesta friluftsområde är mycket bra!

Välkommen upp sex trappor - med milsvid utsikt - inflyttningsklart - insynskyddat!

Lägenheten är inte till salu ännu, visningar kommer prelimärt ske senare under vintern/våren. Kontakta mäklaren redan idag för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Enskede

Kontakta mäklaren

Fredrik Notini

Mäklarhuset Enskede
Mäklare Fredrik Notini, Mäklarhuset Enskede
0735283800

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas