Forshagagatan 17

Farsta, Stockholms kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
BRF Spårö 1
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
4 538 kr/mån
Driftkostnad
5 940 kr/år
Pris/m²
33 688 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS

Välkommen till en smakfullt renoverad 3:a vid Farsta Centrum som går att nyttja som en 4:a. Här finner ni en socialt väldisponerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det läckert tidstypiska panoramafönstret i vardagsrummet ger ett fint ljusflöde genom umgängesytorna som är något utöver det vanliga. Varför inte slå sig ner vid bardisken i det förstklassiga köket och språka med kocken alternativt koppla av i soffan eller på balkongen?
Vidare finner ni två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng och tack vare glasvägg i del av vardagsrummet kan även denna del användas som sovrum. Ett fräscht helkaklat badrum med uttag för tvättmaskin och en stor klädkammare. En trivsam lägenhet med bra förvaringslösningar i alla rum.
Trevlig och välskött förening med egna p-platser och garage - Fiberanslutning.

Här bor du med bekvämt gångavstånd till Farsta Centrum med dess stora utbud av butiker, restauranger, service och T-bana (ca 22 minuter till stan). I närområdet finns simhall, idrottsplats, ishall samt vackra naturområden runt sjöarna Magelungen och Drevviken. I närheten ligger populära Ågesta GK. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Enskede

Kontakta mäklaren

Stefan Bergner

SkandiaMäklarna Enskede
Mäklare Stefan Bergner, SkandiaMäklarna Enskede
0733-00 55 68