Kommande

Glavagatan 33

Farsta Strand, Stockholm Se på karta

2 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1993
Förening
HSB BRF Ängsö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 247 kr/mån
Pris/m²
34 524 kr/m²
Kommande

Här samsas bostadens toppmoderna och stilrena standard väl med lägenhetens i övrigt perfekt avvägda dos av nuvarande ägares personliga touch!

Toppenfint renoverad trea med en tilltalande planlösning. Detta tack vare vackert diagonala vinklar, som exempelvis i hallen är som klippt och skurna för att kunna bli utmärkta förvaringsmöjligheter.

Optimalt beläget alldeles vid en av Stockholms bästa knutpunkter vilket medför ett bekvämt avstånd till tunnelbana, bussar och pendeltåg inom ca 1-2 minuters gångavstånd från bostaden. Pendeltågets passagerare kan färdas från Farsta Strand in till innerstadens citypuls på ca 12 minuter, samtidigt som ni här även har fördelen att bo nära naturen när det är dags att varva ner. För när det är dags att ladda batterierna så har ni ett behagligt promenadavstånd till badplatser vid sjöarna Magelungen och Drevviken, med sina långa strandpromenader längs med vattnet.

Solsäker balkong med fri sikt mot innergården från inglasad balkong i soligt syd/sydöstläge! Mångsidig planlösning med stora och sociala sällskapsytor, som samsas väl med ljusinsläppet i vardagsrummet.

Lägenheten har idag två sovrum i bra storlek, praktiskt placerade intill varandra, i lugnt läge mot innergården samtidigt som det ena sovrummet är beläget intill den möblerbara hallen. Från hallen nås även det stora, rymliga och exklusivt renoverade badrummet med stilsäkert kaklade väggar och smakfullt klinkergolv. Belägen i fastighet med rymlig hiss som går hela vägen ner till källarplanet, med ett stort källarförråd att disponera.

Trygg investering i Farstas största bostadsrättsförening med hela 258 lägenheter varav ett tiotal hyresrätter. Här finns dessutom mycket bra faciliteter att nyttja såsom gemensamhetslokaler, övernattningslägenheter, gym och bastu. Det finns även mycket fördelaktiga parkeringsmöjligheter med p-platser som går att hyra ca 150 meter från bostaden samtidigt som det på likvärdigt avstånd finns möjlighet att hyra garageplats för ca 425-475 kr/månad. Föreningen har även länge lyckats upprätthålla en hög amorteringstakt, vilket har lett till att föreningen idag har en låg belåningsgrad om 5499 kr/kvm enligt årsredovisningen för 2019.

Låter detta intressant? Anmäl gärna ditt intresse och kontakta gärna ansvarig mäklare William Wallsén på 073-421 37 27 för mer information och/eller för eventuell möjlighet till förhandsvisning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.