Finnboda Varvsväg 10a

Finnboda Hamn, Nacka Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 9, hiss finns
Byggår
2014
Förening
BRF Saltsjö Vy
Om föreningen
Avgift
3 993 kr/mån
Pris/m²
57 071 kr/m²
Antal besök
3 430
Dagar på Hemnet
16

Välkomna till detta smakfullt inbjudande boende i Finnboda hamn, det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav och natur samtidigt som du har pulsen i city endast ett stenkast bort. Lägenheten är nybyggd sedan 2014 och stoltserar med sitt fina läge där du har en glimt över takåsar, Stockholms inlopp och kungliga Djurgården. Den inglasade balkongen är på hela 7 kvm, här kan man grilla och avnjuta middagar.

Det unika läget ger dig direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen, det är här de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm och i Finnboda hamn ligger båthållplatsen där pendelbåtarna snabbt tar dig in till stan.

I området finns ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader.

Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nacka

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.