Finnboda kajväg 12C - acceptpris!

Finnboda, Nacka Se på karta

6 775 000 kr

6 450 000 kr +5%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
2016
Förening
HSB BRF Finnboda Pirar i Nacka
Om föreningen
Avgift
3 701 kr/mån
Pris/m²
92 177 kr/m²
Antal besök
1 728
Dagar på Hemnet
13

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklare för tid! Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade trerumslägenhet med en spektakulär havsutsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården. Här bor du i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaring. Du känner både havsdoften och hör även det rofyllda havsljudet som befinner sig precis utanför balkongerna på båda sidorna av lägenheten!

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i ett av Stockholms mest unika projekt som uppförts på en pir rakt ut i vattnet. Här finner ni två stora inglasade balkonger, en med eftermiddags/kvällssol mot Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården, och en med sol till efter lunch med bergsutsikt över Finnberget och Kvarnholmen. Därtill finns här ett ca 4 kvm stort förråd med direkt anslutning från ena balkongen. Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för större sällskap. Stort och exklusivt badrum med dimmerstyrda och infällda spotlights i taket. Bostaden har även två rymliga sovrum med bra möbleringsmöjligheter. Lägenheten är belägen på första våningen vilket skapar en enastående känsla i bra nivå med havet. Välkommen på visning!

I Finnboda Hamn breder den nya bebyggelsen ut sig som en egen liten värld bland bevarade kulturminnen från varvstiden. Här är det nära till allt, Sjöstaden med skolor och restauranger på gångavstånd och Sickla köpkvarter och Forum Nackas breda affärs- och serviceutbud nås med några minuters bilfärd.

Det är aldrig långt till Stockholm City både land-och sjövägen. Bara några steg bort finns utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 402, 53), Saltsjöbanan samt den mycket populära Sjövägen vars trivsamma båtar angör Finnboda på sin rutt mellan Lidingö och Nybroplan. Sjövägens passagerarbåtar bidrar stort till den otroliga rörligheten och SL-kort accepteras ombord. Även cyklar kan tas med på båten.

Förskolor och skolor finns i närområdet bland andra Vilans skola och förskola och även flertalet lekplatser.

Här är det alltid nära till naturen; i Nackareservatet väntar stigarna och motionsspåren på att utforskas. Det finns gång- och cykelvägar utmed vattnet förbi Saltsjöqvarn och Boule & Berså och vidare in mot Södermalm eller Sjöstaden. I framtiden kommer man kunna gå/ cykla efter vattnet förbi Nacka strand och Nyckelviken.

Den som vill stressa av i närområdet kan gå ned till hamnen eller promenera utmed vattnet till Saltsjöqvarn och blicka ut mot Valdermarsudde. Samtidigt kan man passa på att stanna till vid populära Fogia, där det finns café och där finns även populära restaurang Docklands. Nere vid hamnen finns också båtklubb och möjlighet till båtplats.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.